ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene verhuurvoorwaarden voor beide vakantiehuisjes:

Betalen:

Indien u bij ons een boeking doet, dan ontvangt u een huurovereenkomst van ons. Wanneer u de eerste aanbetaling op tijd heeft voldaan, is daarmee de boeking definitief. We zullen dan de geboekte data op bezet zetten. Tevens sturen we op dat moment uw gegevens naar de receptie van de sprookjescamping. Vervolgens zullen zij u nogmaals een keer bevestigen en de welkomstinformatie doen toekomen.

De betaling geschiedt in drie delen. De eerste betaling dient binnen 5 dagen na datum van huurovereenkomst betaald te worden. De tweede en derde betaling worden verdeeld over de tijd tot aankomst. De eerste betaling bedraagt 33% van de huursom. De borg wordt in deze som meegenomen.

Annuleren:

Wij adviseren u om een annuleringsverzekering af te sluiten om uw eigen risico te dekken. Helaas kunnen wij in geen geval over gaan op restitutie van uw huursom.

Aankomst-Vertrek:

Aankomst op de camping is vrijdags vanaf 15:00 uur en op uw vertrek dag om 10.00 dient u de sleutel van het chalet weer netjes aan ons te overhandigen. Het is op de vertrek dag nog wel mogelijk om van de faciliteiten van de camping gebruik te maken de gehele dag.

Waarborg:

De waarborg ad euro 200,00 wordt binnen twee weken op uw rekening teruggestort wanneer u de caravan schoon en volledig, zonder schade aan ons overhandigd. Indien er schade is ontstaan dan hopen wij dat u ons dat zo snel mogelijk laat weten, zodat wij de schade zo snel mogelijk kunnen repareren.

Diversen:

Roken is verboden in onze huisjes. U kunt draadloos internetten met uw meegebrachte laptop/ Ipad/ Tablet op het wifi van de camping. Onze ervaring is nu dat het goed werkt. Verhuur voor het huisje wordt aangegaan voor maximaal 4/5 personen. ( max 4 personen in huisje 228; 5 personen max in huisje 204). Er mogen niet meer dan 4/5 personen overnachten in onze huisjes.

Het verhuur regelement van de camping kunt u terugvinden op http://particuliereverhuur.sprookjescamping.nl/