capfun "sprookjescamping"


De Sprookjescamping is gekozen tot ANWB Top camping 2022. Naast in 2016 getooid met de titel Best camping Sprookjescamping in Rheeze is hij ook nog beste kindercamping van 2017 en 2014. Met trots kunnen wij u meedelen dat de Sprookjescamping in de nieuwe classificatie van de ANWB en ADAC het maximaal aantal van 5 sterren heeft behaald. In totaal zijn er in heel Europa 144 campings met deze titel.

De camping staat in het natuurgebied de Oldemeyer tussen Hardenberg en Rheeze. Het meer de Oldemeyer is op loopafstand bereikbaar. Stad Hardenberg is met enkele kilometers goed te fietsen en met tal van activiteiten de gehele zomer. Ponypark Slagharen, Wildlands, Plopsaland Coevoerden en Dinoland Zwolle zijn dicht in de buurt.

De camping is van alle gemakken voorzien:

Winkel, binnen- en buitenzwembad, restaurant, pannenkoekencorner, pizzeria,snackbar, diverse terrassen en diverse speeltuinen, zeer uitgebreid en schoon sanitair (gratis), visvijver, WiFi en natuurlijk een geweldig animatieteam ingedeeld per leeftijdscategorie. Animatie is vanaf opening seizoen tot het einde elke dag aanwezig, ook buiten de reguliere schoolvakanties.

Sinds de zomer van 2011 is er een fantastisch nieuw buitenzwembad geopend van 1.40 meter diep. Tevens is er een buitenglijbaan van 3 meter breed en 22 meter lang. Voor de kleintjes is er het waterparadijs de Botterfabriek en een grote buitenspeeltuin en springkussen. Vanf het terras kunt u meekijken. De binnenspeeltuin maakt het genot voor de kids af.